Nevada

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Nevada

Некретнина за продају у Невади

Невада је одвојена од западног дијела територије Утаха и других сусједних држава су: Калифорнија, Аризона

Невада је једна од западних држава САД-а, коју карактеришу велике пустиње, казина отворена 24 сата дневно и забава за коју је познат највећи град, Лас Вегас. Лас Вегас је домаћин богатим тематским хотелима и луксузним одмаралиштима, који су поредани дуж главне трасе: Лас Вегас Стрип.

Ако сте заинтересовани за некретнину за продају у Невади, требало би да знате општу ситуацију на тржишту некретнина.

Цене се овде подижу на другу најбржу стопу у земљи, после Сијетла. У кратком року не очекују се никаква смањења цијена, тачније у наредне двије године.

Градитељи граде више, али мислим да нисмо достигли тачку инфлексије, или тачку у којој падни инвентар додирује дно.

Индустрија грађевине у Лас Вегасу била је у суштини уништена током рецесије, јер је продаја испарила и градитељи су престали са трговањем.

Данас се укупна вриједност имовине за продају у Невади убрзано повећава, купци су платили рекордне цијене и градитељи настављају акумулирати више земљишта.

Најактивнија жупанија је Цларк, гдје је до априла ове године дошло до пораста од 22% у односу на исти период од четири мјесеца прошле године и забиљежила просјечну продајну цијену од 374,440 $ у априлу, што је 11% више у односу на претходни године.

Тржиште некретнина у Лас Вегасу за 2018. не само да изгледа невјеројатно, већ и на таласу који се лако може наставити до 2021. године, без обзира на то што остатак Сједињених Држава ради. Треба напоменути да је у Лас Вегасу 2008. године било најтеже погођено тржиште некретнина у Сједињеним Државама и заузело прво мјесто међу овисницима и незапосленостима. Лас Вегас се поново развио и 2013. постао је доминантна сила над оним што град чини да би преживео и просперирао.

Тржиште некретнина у Лас Вегасу добија на замаху са брзорастућим цијенама и повећањем грађевинских и некретнина за продају у Невади.

  •  
    Селим се у Неваду. Емигранти и живе у Невади.

        Лас Вегас: други по величини град у Сједињеним Државама након Њујорка, несумњиво је један од најљепших градова на свијету. Позната по својим општинама могла би бити одржива алтернатива. За шта? Да радикално промени свој живот! Куповина некретнине у Невади заправо је одлична инвестиција, шт ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 37447

Prodaja Вила, Nevada, Las Vegas, Las Vegas, v

Reserved negotiation
Prodaja
Вила

450 m²
Вила за продају
Cod. 3493

Prodaja Стан с више од 5 просторија, Nevada, Carson City, Carson City, Carson City

376,503,607.36RSD
Prodaja
Стан с више од 5 просторија

214 m²
На продају у Царсон Цити
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB